fredag 18 mars 2016

Halvdone


Umm, var det nån som sa beslutsångest?...


När jag provar koftan i det här skedet, kommer jag att tänka på sagan där prinsessan skulle lösa en rad gåtor för att vinna sin prins. Bland annat skulle hon komma till slottet varken gåendes eller ridandes, inte naken och inte klädd. Hon hade kunnat få låna min kofta, så hade saken varit biff. (I stället iklädde hon sig ett fiskenät och red på en åsna med fötterna släpandes i marken, om det är någon som undrar.) 


Snart kan jag inte skjuta upp knappvalet längre. De knappar jag har hittat, är lite olika stora, och jag vill inte sticka knapphålen innan jag har bestämt mig. Det är svårt! Rött, vitt eller gult?


Jag tror att jag har kokat ner beslutet till dessa fyra alternativ. De vita längst ned till höger är de glasknappar jag köpte på Syfestivalen tidigare i år, de övriga är plastknappar från Ohlssons tyger. Nu ska jag bara bestämma mig för hur framträdande jag vill att knapparna ska vara. Önska mig lycka till, vi hörs om några veckor när jag fattat ett beslut........

2 kommentarer:

Lillbatting sa...

Konstig saga... Jag tycker prinsessan borde knatat dit som hon var och så fick prinsen om han ville, ta henne utan förställning. Men så är jag singel och snart 30 också (det kanske är så det går om man vägrar klä sig i fisknät för en karls skull).

Jag tycker att det är sanslöst svårt att välja knappar. Om du vill ha input röstar jag på de röda för att de tar upp färgen från oket så fint.

Nyster sa...

Haha, helt sant! Ett mycket rimligare upplägg, det håller jag med om! Typiskt kinkig och krävande snubbe, den där prinsen.

Tack för input; jag hade samma tankar själv, så har nu valt de röda :)